Нкути Гатва / -Нкути Гатва
12/05/2022 u 14:31 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

​Нкути Гатва је нови Доктор Ху

Глумац познат по улози у Нетфликсовоj сериjи "Сексуално образовање", замиjениће Џоди Витакер у главноj улози у "Доктору Ху"

​Нкути Гатва, коjи jе наjпознатиjи по своjоj улози у Нетфликсовоj сериjи "Сексуално образовање", замиjениће Џоди Витакер у главноj улози у "Доктору Ху".

- Нема риjечи да опишем како се осjећам. Мjешавина дубоко почаствованог, више него узбуђеног и, наравно, помало уплашеног. Ова улога и емисиjа толико значе за многе широм свиjета, укључуjући и мене, а сваки од моjих невjероватно талентованих претходника се носио са том jединственом одговорношћу и привилегиjом са наjвећом пажњом. Потрудићу се да урадим исто - рекао jе Гатва у саопштењу за медиjе ББЦ

Витакер jе постала прва жена коjа jе играла Доктора када jе 2017. именована за Господара времена коjи путуjе ТАРДИС-ом. Прошлог jула, ББЦ jе рекао да ће се она повући из шоуа - напустити оно што jе рекла да jе "наjбољи посао" икада имала - послиjе сезоне 13.

Гатва, коjи jе номинован за наjбољу мушку улогу у комедиjи на овогодишњоj додjели БАФТА, сада ће постати 14. доктор у емисиjи.

До сада jе наjпознатиjи по улози Ерика Ефионга у "Сексуално образовање", а због ње jе изабран за наjбољег глумца на шкотскоj додjели БАФТА 2020. године, преноси Б92.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 11:12