Сцене из серије / -WWW.ALEKSANDARLETIC.COM
29/04/2022 u 20:30 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Сања Савић Милосављевић: Вријеме ради за"Време зла"

То jе прича коjа не губи на актуелности без обзира када се приказуjе, због тематике и склопа различитих судбина - рекла jе сценаристкиња

Ликове из сериjе "Време зла" коjа се викендом емитуjе на Првом програму РТС-а публика jе већ завољела, а према првим подацима о гледаности сериjе, нема сумње да ће љубитељи домаћег сериjског програма и те како пронаћи времена за "Време зла".

Сања Савић Милосављевић, сценаристкиња сериjе "Време зла" каже jе да jе сценарио почела да пише прије три године.

- Од тренутка када сам видјела прву верзиjу у монтажи, чини ми се да вријеме ради за "Време зла". То jе прича коjа не губи на актуелности без обзира када се приказуjе, због тематике и склопа различитих судбина - рекла jе Сања Савић Милосављевић.

Истиче да jе Горан Шушљик већ имао идеjу када jе позвао да сарађуjу. Трећи дио трилогиjе "Верник" треба да буде основа структуре читаве сериjе, па jе наjвећи подухват био како да се претходне две књиге коjе су обимне и комплексне споjе, као и да се одабере коjи су то наjбољи драмски моменти и на коjи начин их представити.

image

Време зла

-WWW.ALEKSANDARLETIC.COM

- Горан Шушљик jе одлично препознао потенциjал Ћосићевих дјела, имамо доста класичне књижевности коjа jе врхунска, али ниjе погодна за обраду. У сериjи jе направљен временски дисконтинуитет. Осим свих продукционих, редитељских и креативних квалитета коjе посједуjе сериjа, jедан од њих jе свакако и тематика тог периода коjом се Ћосић бавио на специфичан начин у тренутку када jе књига обjављена - истакла jе сценаристкиња Сања Савић Милосављевић.

У серији коју је режирао Иван Живковић поред Горана Шушљика улоге тумаче: Нада Шаргин,Горан Богдан, Павле Чемерикић, Радован Вуjовић, Павле Менсур, Жарко Лаушевић, Jована Балашевић, Небоjша Дугалић, Исидора Симиjоновић, Наташа Нинковић, Раде Марjановић, Jасмина Аврамовић, Весна Чипчић, Калина Ковачевић, Ирфан Менсур, Радоjе Чупић, Вуле Марковић, Светозар Цветковић,Сергеj Трифуновић, Андреj Шепетковски, Горан Радаковић, Воjислав Браjовић и многи други...

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 17:59