Tom Kruz ne odustaje od snimanja u svemiru / -NASA
14/07/2023 u 12:44 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO)Tom Kruz ne odustaje od snimanja u svemiru

Vrijedno smo radili na tome i vidjećemo kuda ćemo ići - rekao je glumac na promocije novog filma iz serijala “Nemoguća misija” u Njujorku.

NASA je još 2020. potvrdila da glumac Tom Kruz radi na projektu snimanja filma u svemiru na Međunarodnoj svemirskoj stanici i da će navodno dobiti pomoć od kompanije Space X-a Ilona Maska. Iako je zasad ruski film reditelja Klima Šipenka "Izazov", istorijsko, prvo ostvarenje snimljeno u svemiru, ako dobije zeleno svjetlo produkcija bi bila prvi akcioni avanturistički igrani film koji će biti snimljen u svemiru.

U razgovoru za Varietiy glumac je kazao da ne odustaje od svojih svemirskih ambicija.

- Vrijedno smo radili na tome i vidjećemo kuda ćemo ići - rekao je Tom Kruz na promocije novog filma iz serijala “Nemoguća misija” u Njujorku.

Predstojeći svemirski film ima budžet od 200 miliona dolara i podržava ga kompanija Universal, ali datum početka produkcije tek treba da bude određen, objasnio je Kruz.

- Uzbuđeni smo što radimo sa Tomom Kruzom na filmu na Međunarodnoj svemirskoj stanici - napisao je Džim Brajdstajn iz NASA-e na Twitteru i dodao da su im potrebni popularni mediji da inspirišu novu generaciju inženjera i naučnika da pretvore NASA ambiciozne planove u stvarnost.

Dag Liman, koji je sa Kruzom radio na filmu "The Edge of Tomorrow", trebalo bi da režira ovo ostvarenje, piše Daily Mail.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 18:44