Novak Đoković / -FOTO: PRINTSKRIN: RTS
12/08/2024 u 21:22 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Srbija i Beograd se poklonili šampionima i osvajačima medalja

Ovacije su dobili svi igrači i selektori, koji su sa kultnog balkona ispred Starog dvora pozdravljali nepreglednu masu

Srbija je dočekala svoje šampione i osvajače medalja sa Olimpijskih igara - Beograd se večeras poklonio Novaku Đokoviću, Damiru Mikecu, Zorani Arunović, zlatnim vaterpolistima i bronzanim košarkašima.

Ovacije su dobili svi  igrači i selektori, koji su sa kultnog balkona ispred Starog dvora pozdravljali nepreglednu masu.

- Dobro veče svima, Beograde, Srbijo...Hvala svima što ste došli u ovolikom broju, ovo je nevjerovatno. Ja sam imao tu čast i zadovoljstvo da budem na ovom balkonu više puta u karijeri, ali me svaki put sve više iznenađujete i inspirišete. Niste svjesni koliki nam podstrek dajete da budemo ovdje. Ovo je najljepši osjećaj koji jedan sportista može da ima. - rekao je Novak Đoković, najveći teniser koji je ikad držao reket u rukama.

Dobio je velike ovacije - grmjelo je: "Nole, Nole.."

image

Nikola Jakšić

-FOTO: PRINTSKRIN: RTS

Presrećan je bio i kapiten vaterpolo reprezengtacije Srbije, Nikola Jakšić.

- Ne znam šta bih vam rekao. Ovaj momenat ovdje...Sve se isplati samo zbog ovoga. Hvala vam što ste tu u tolikom broju. Hvala vam, divni ste. Nadam se da ćemo imati šanse da vas obradujemo i u narednom periodu. Hvala vama, hvala Srbijo!

Selektor Uroš Stevanović bio je impresioniran.

- Bilo je teže izaći pred vas nego igrati polufinale Olimpijskih igara. Gledali smo kako ste gledali i kako ste se nervirali. Ovo je zlatnije od zlatne medalje. Hvala još jednom na podršci.

Arunović i Mikec su imali poruku za sve:

- Večeras slavim zatvaranje igara jer sam ja konačno došao kući. Hvala na podršci! Zaista nam je puno srce da ste nas obradovali ovom najsjanijom medaljom - kazao je Mikec. 

Potom, Zorana Arunović je istakla:

- Moram da se zahvalim svima. Osjetili smo vašu podršku u svakom trneutku. Hvala vam što ste vjerovali u nas i onda kada mi možda nismo vjerovali u nas. Ovo nije samo naša medalja. Ovo je medalja svakoga od vas.

I srebrna tekvondoistkinja Aleksandra Perišić se obratila navijačima.

- Hvala svima što ste došli da nas podržite u ovolikom broju. Hvala što ste došli da nas podržite. Dali ste nam vjetar u leđa i volju da izdržimo sve! Živjela Srbija - poručila je Aleksandra Perišić.

I kapiten Bogdan Bogdanović se obratio sa kultnog balkona.

- Hvala što ste nas podržavali i nas i ostale sportiste. Ovako smo se mi podržavali, hajde sada svi zahjedno. Oooooo. Ko je najbolji - upitao je kapiten Bogdan Bogdanović, na hiljade ljudi je uglas odgovorilo:

- Srbija!

Nikola Jokić dočekan је ovacijama! - "MVP, MVP..."

Bio je to doček za pamćenje. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. septembar 2024 00:50