Intervju sa Borisom Mugosom, Boris Mugosa, poslanik SD Boris Mugosa / INTERVJU SA BORISOM MUGOSOM, BORIS MUGOSA, POSLANIK SD BORIS MUGOSA-IVAN PETROVIC-IPE
21/03/2024 u 11:22 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Mugoša: Krivičnom prijavom pokušali da zaplaše Maškovića

Potvrdu svojih stavova Miloš Mašković je dobio i od Agencija za zaštitu ličnih podataka i slobodan pristup informacijama, koja je nakon njegovog upita, utvrdila nepravilnosti u radu direktora JU Kakaricka gora - saopštio je Boris Mugoša

Povodom jučerašnjih neprijatnosti koje je na pres konferenciji doživio odbornik SD-a u Miloš Mašković, oglasio se Boris Mugoša, potpredsjednik Socijaldemokrata i predsjednik Odbora Glavnog grada SD-a. On je naveo da je Mašković jedan od najperspektivnijih političara na crnogorskoj političkoj sceni, koji je više puta do sada pokazao da su njegov rad i kritike očiglednih devijacija u radu odredjenih segmenata podgoričke uprave činjenično potkrijepljene, za što dobija i potvrdu od strane nadležnih institucija. Mugoša ističe da je u nepunih godinu dana koliko obnaša funkciju opozicionog odbornika u lokalnom parlamentu Mašković svojim djelovanjem afirmisao kulturu dijaloga i konstruktivnosti, o čemu su ne tako rijetko govorili i predstavnici podgoričke vlasti.

– Maškovića su, zbog njegovog argumentovanog ukazivanja na brojne anomalije, pokušali krivičnom prijavom da zaplaše s ciljem da prestane raditi svoj posao, ali im nije im pošlo za rukom jer je prijava odbačena. Potvrdu svojih stavova dobio je i od Agencija za zaštitu ličnih podataka i slobodan pristup informacijama, koja je nakon njegovog upita, utvrdila nepravilnosti u radu direktora JU Kakaricka gora - saopštio je Mugoša.

Mugoša ističe da je posebno važno da u ovom kompleksnom društveno-političkom ambijentu Mašković uspijeva da svojom pribranošću razoružava one koji su dobili priliku da obnašaju odredjene funkcije.

– Postoji jedna izreka koja lijepo opisuje sve ovo što se dešava "Čak i ukoliko si manjina, istina je ipak istina" - kaže Mugoša.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 01:45