Glavni grad / -
12/07/2024 u 16:30 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Objavljena preliminarna rang-lista dobitnika subvencija za kupovinu bicikala

Konačna rang-lista dobitnika subvencija biće objavljena 17. jula 2024. godine, saopšteno je iz Glavnog grada

Objavljena je preliminarna lista dobitnika subvencija kroz projekat "Podgorica na dva točka". Iz Glavnog grada pozivaju građane koji nijesu dostavili kompletnu dokumentaciju da je dopune do 16. jula jer će konačna rang-lista biti objavljena 17. jula.

– Komisija daje rok od četiri dana za dopunu dokumentacije, zaključno sa 16. julom 2024. godine. Dopune se dostavljaju elektronskom poštom na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.. Konačna rang-lista dobitnika subvencija biće objavljena 17. jula 2024. godine. Nakon objavljivanja konačne rang liste, potrebno je da učesnici javnog poziva dostave fiskalni račun na email adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.​ kao dokaz o kupovini bicikla. Rok za dostavljanje fiskalnih računa je 15 dana od dana objavljivanja liste, odnosno do 1. avgusta 2024. godine. Napominjemo da fiskalni račun koji se dostavlja ne smije da bude stariji od dana raspisivanja ovog poziva (26. juna 2024. godine). Nakon ove procedure pristupiće se potpisivanju ugovora, na način što će se ugovori dostavljati dobitnicima na elektronsko potpisivanje –saopšteno je iz Glavnog grada. 

Preliminarna rang-lista dostupna je na linku https://podgorica.me/objavljena-preliminarna-rang-lista-dobitnika-subvencije-kroz-projekat-podgorica-na-dva-tocka/

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
22. avgust 2024 22:48