/ -
28/02/2022 u 12:45 h
Milica VujisićMilica Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Савјет родитеља ОШ "Милорад Муса Бурзан" тражи безбједније школско двориште

Нијесмо упутили званичну иницијативу управи, али смо разговарали на састанцима о тим проблемима.Не знам да ли је управа упутила надлежнима захтјев за затварање пролаза, каже Елвир Зврко, предсједник Савјета родитеља.

Због уништене ограде око ОШ "Милорад Муса Бурзан" ученици небезбједне пролазе користе као пречице. Са тим проблем Савјет родитеља упознао је управу школе и очекују њихову реакцију.

– Отворено је неколико пролаза које ученици користе као пречице до школе. Ти пролази су небезбједан и неопходно их је санирати. Нијесмо упутили званичну иницијативу управи, али смо разговарали на састанцима о тим проблемима.Не знам да ли је управа упутила надлежнима захтјев за затварање пролаза изнад школе. На састанцима Савјета разговарали смо о пролазу изнад школе који се најчесће користи, али и осталим критичним тачкама у околини који би се такође требали затворити ради безбједности дјеце. Управа школе мање више зна за тај проблем и већ су разговарали са нама, али то није у надлежности школе – каже Елвир Зврко, предсједник Савјета родитеља.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 23:44