/ -ФБ: ОШ Др Драгиша Ивановић
09/05/2022 u 12:59 h
М.Л.В.М.Л.В.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Успјех ђака ОШ "Др Драгиша Ивановић": Калина и Лара наjбоље програмерке

Наша школа jе ушла у финале гдjе jе наjбољих 20 тимова из Црне Горе од укупно 74, кажу из ове васпитн-образовне установе

На Државном такмичење у програмирању на мицро:бит уређаjима у оквиру програма "Школе за 21 виjек" ученице ОШ "Др Драгиша Ивановић" Калина Ивановић и Лара Тошић освојиле су награду за наjбољи проjекат, на тему заштита животне средине. Како су истакли из школе ученице су се преставиле са проjектом "Зоо паркинг".

– Представнице наше школе на овом такмичењу су биле ученице Калина Ивановић и Лара Тошић са менторкама Иваном Ивановић и Мирелом Бабачић. Проjекат jе реализовао British Council у сарадњи са Министарством просвjете, науке, културе и спорта и Заводом за школство. Наша школа jе ушла у финале гдjе jе наjбољих 20 тимова из Црне Горе од укупно 74. Имали смо прилику да представимо стечене вjештине рjешавања проблема и критичког мишљења. Награда за наjбољи проjекат на тему заштита животне средине припала jе нашим ученицама и јако смо поносни на њих – истакли су из школе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 03:52