/ -
21/11/2023 u 19:59 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Marina Medoјević se povlači?

Dan je još 7. maja ove godine objavio da je ona kandidat PZP-a za ovu poziciju, a na dužnost je stupila početkom novembra

Vršilac družnosti sekretarke za socijalno staranje Glavnog grada Marina Medojević niti je potvrdila, niti demantovala vijest da podnosi ostavku na tu funkciju u izvršnoj vlasti Podgorice. Tu informaciju nijesmo dobili ni iz Pokreta za promjene.

- Saopštiću kakav je moj odnos prema socijalnoj politici grada - rekla je Medojević nakon što je danas nešto prije 13 sati poslala saopštenje da saziva vanrednu pres konferenciju.

Mediji su prenijeli da je razlog povlačenja sa funkcije nezadovoljstvo planiranim budžetom. Kako je za sjutra planirana centralna javna rasprava o bužetu i to prije njene pres konferencije očekuje se više detalja koliko je u suštini dato za taj resor.

Dan je još 7. maja ove godine objavio da je ona kandidat PZP-a za ovu poziciju, a na dužnost je stupila početkom novembra. Prošle nedjelje јe, dan prije javne objave nacrta budžeta, održala pres konferenciju na kojoj je predstavila program rada.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 00:13