Belingem dvostruki strijelac u pobjedi nad Osasunom / -FOTO: TWITTER/REALMADRIDEN
29/10/2023 u 12:54 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Belingem o "bombi" na "El Klasiku": Iznenađenje!

Englez postigao oba pogotka u meču sa Barselonom

Senzacionalni Džud Belingem nastavlja da impresionira fudbalski svijet na najvećoj sceni. 

Poslije "El Klasika" u kom je bio strijelac oba gola za Real u pojbedui 2:1 na "Monžuiku" govorio je za klupsku televiziju.

"Bio je to dobar dan. Ni ja ni ekipa nismo bili najbolji, ali smo nastavili da igramo i malo po malo počeli smo da vršimo pritisak na njihov vezni red i odbranu. Onda smo dobili nagradu. Pokazali smo vjeru i karakter i uzeli smo tri boda", rekao je Belingem.

Belingem obožava situacije u kom se juri zaostatak i traži preokret.

"Još jedan povratak. Volim ih. Teško je srcu, ali su utakmice zabavne. Dali smo sve od sebe, nismo se predavali i veoma sam srećan“, istakao je Belingem.

Englez je opisao svoj prelijep prvi gol.

"Dobio sam loptu na ivici kaznenog prostora. Već nekoliko nedjelja govorim da moram da pokušam spolja. Možda protivnici očekuju da pokušam da uđem u peterac ili da kombinujem sa saigračem i ja sam želio da ih iznenadim tako što sam udario van kaznenog prostora. Znam da imam tehniku i otišlo je u gornji ugao", kaže Belingem, koji je sada na 13 golova u 13 utakmica.

"Nisam bio u najboljem izdanju. Ponekad se ne radi o tome da pokušavam da uradim nešto posebno svaki put kada imaš loptu, već da kombinujem sa onima na naprijed. Dobro sam ispunio taj zadatak, ali čim sam dobio loptu, htio sam da postignem gol", rekao je Džud.

"Trenutno mi sve ide dobro. Spremam se dobro za utakmice, dobro počinjem i učim od saigrača i trenera. Samo želim da napredujem i pomognem ekipi da pobjeđuje. Zahvaljujući svojim kvalitetima mogu da pomognem i želim da to i dalje činim", istakao je Belingem.

Podijelio je i utiske sa svoj prvog "El Klasika".

"Upravo sam razgovarao sa svojom porodicom, ali zbog buke ih je bilo teško da ih dobro čujem. Rekao sam im da sam uzbuđen prije utakmice. Gledao sam mnoge "El Klasike" sa porodicom i rekao sam im da je danas moj. Sve se okrene tako da to doživite iz prve ruke i učinite nešto sjajno. Uradio sam to i veoma sam srećan", zaključio je Belingem za klupski sajt.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 08:41