Ivan Brnović / -FOTO: FSCG/FILIP FILIPOVIC
27/09/2024 u 22:38 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Brnović: Zasluženo smo pobijedili

Budućnost je u derbiju kola, na otvaranju novog stadiona u Tuzima, pobijedila domaći Dečić AdmiralBet sa 2:0

Plavi su nakon ovog trijumfa na plus osam u odnosu na šampiona, a nakon svega viđenom na „Tuškom polju“, niko u taboru plavih nije krio zadovoljstvo.

-Odlična utakmica. Od prvog do posljednjeg minuta smo znali šta hoćemo. Smatram da smo zasluženo pobijedili, ali ovo je pobjeda kao i svaka druga i nova tri boda – kazao je nakon meča u Tuzima trener Podgoričana Ivan Brnović.

Strateg Podgoričana je da su i Tuzani imali svoje šanse.

-Kod 2:0 su i oni imali dvije šanse preko Ilira Camaja, tako da je mogao rezultat da ode i na jednu i na drugu stranu. Mislim da smo mi kasnije imali zrelije šanse sa Kostićem, sa Mijovićem u par navrata i sigurno da smo tu trebali dati još neki gol. Ali, ja sam jako zadovoljan sa rosterom, sa hemijom prvenstveno. Svi igrači koji uđu, vidi se da daju maksimum, pogotovo prema naprijed i to je nešto što čini ovaj tim jakim i snažnim.

Plavi su bez dileme na šampionskom kursu, ali trener Brnović želi da njegov tim ostane na zemlji i da samo nastavi da radi kao do sada.

-Mi znamo šta nam je cilj. Ne želimo o tome da pričamo, samo da radimo. Nama je bitan sada sledeći trening. I za ovu utakmicu smo se spremali kao i za svaku drugu, tako ćemo i za sljedeću. U principu se ništa ne mijenja. To što imamo osam bodova prednosti je lijepo vidjeti, ali to ništa ne znači, zato što je ostalo još tri četvrtine prvenstva da se odigra i daleko je uopšte razmišljati na tu temu – poručio je Ivan Brnović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. septembar 2024 22:44