Ivan Brnović / -FOTO: FK BUDUćNOST
14/09/2024 u 16:38 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Brnović: Želimo da osvojimo nova tri boda

Pred fudbalerima Budućnosti sjutra je jedno teško gostovanje
Lider na tabeli crnogorskog karavana na ovaj meč putuje sa željom da ostvari dobar rezultat i tako se iskupi za remi protiv Otrant Olimpika u prošlom kolu.
Šef stručnog štaba plavih Ivan Brnović kazao je uoči ovog gostovanja da ih čeka zahtevna utakmica.
-Znaju se naša očekivanja, bez obzira na mjesto, protivnika ili vrijeme. Želimo da osvojimo nova tri boda, a kakvu ćemo strategiju primjeniti, na koji ćemo način igrati i koji model primjeniti to je nešto što ćemo da ostavimo unutar tima -  rekao je za klupski sajt šef stručnog štaba Ivan Brnović, koji izuzetno respektuje rivala kojeg je prethodne sezone predvodio do istorijskih rezultata...

-Jezero je praktično nova ekipa u odnosu na prošlu sezonu, ali zaslužuje poštovanje jer polako dolazi na rezultatski zadovoljavajući nivo uprkos nešto lošijem startu. Neće biti lako, domaćin će biti motivisan, igra agresivno, ima čvrstinu u defanzivi, opasan je iz tranzicije, fizički spreman... Zbog svega toga zaslužuje respekt, ali kao trener upotpunosti vjerujem u svoj tim.

U prethodnih petanaest dana plavi su odradili samo dva treninga u punom sastavu, jer he Budućnost stožer gotovo svih reprezentativnih selekcija.
-Reprezentativna pauza je protekla dobro, prije svega radno, a igrači koje smo kao stručni štab imali na raspolaganju su radili maksimalno odgovorno i zaslužuju sve pohvale. Kompletirali smo se tek prije dva dana povratkom reprezentativaca, imamo svega dva zajednička treninga u kompletnom broju i neće biti lako sastaviti ekipu – momci iz reprezentacija su se vratili umorni, neki drugi su izašli iz povrede... Međutim, svemu smo naredni i imamo potpuno povjerenje u naše igrače i naš tim - istakao je Brnović.
Sjutrašnji meč u Bijelom Polju počinje u 20 sati.
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
14. septembar 2024 16:38