Filip Domazetović / -FOTO: FSCG
07/05/2024 u 10:35 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Domazetović: Nema opuštanja

Fudbaleri Budućnost su pobjedom nad Rudarom u prvom polufinalnom meču Kupa savladali Rudar sa 4:1, pa bi sjutrašnji revanš trebalo da predstavlja formalnost

Plavi jednostavno imaju namjeru da upiše još jednim trijumfom potvrde plasman u finale.

-Treba svi da budemo zadovoljni igrom, odnosom i rezultatom… Pokazali smo da smo najjači kada je najteže. Mišljenja sam da smo protiv Arsenala dominirali tokom cijelom meča, pitali se za sve na terenu, igrali dobro i na kraju zasluženo došli do trijumf koji nam znači na planu samopouzdanja pred finiš sezone – rekao je čuvar mreže Filip Domazetović.

Dvadesetogodišnji golman je u Tivtu upisao svoj peti nastup u prvenstvu, sačuvao je mrežu, dokazao je da posjeduje talenat i bio je jedan od šest bonus igrača koji su imali važan doprinos u trijumfu nad Tivćanima…

-Važnu pobjedu smo već ostavili iza sebe, jer želimo da se nametnemo i protiv Rudara i da riješimo tu utakmicu na pravi način. Naravno, bitna stvar u tom trijumfu nad Arsenalom je što smo zadržali nulu pozadi, jer je to uvijek dodatni motiv za nas golmane - rekao je mladi reprezentativac Crne Gore.

O sjutrašnjem rivalu, Domazetović je rekao:

-Rudar je dobra talentovana ekipa, a svi se još dobro sjećamo našeg posljednjeg gostovanja u Pljevljima i koliko rival može opasan da bude. Zbog toga ne smijemo da pomislimo da je bilo šta gotovo, već moramo da damo maksimum. Vjerujem da ćemo uz pravi odnos obezbijediti finale Kupa - jasan je talentovani golman.

Sjutrašnji meč pod Golubinjom počinje u 16 sati.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
12. maj 2024 21:04