Balša Pejović novi predsjednik FK Budućnost / -FOTO: FK BUDUćNOST
23/12/2023 u 14:59 h
Davor KatićDavor Katić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

FK Budućnost ne smije da krije predsjednika

Informaciju da je Balša Pejović izabran mediji juče nisu dobili

Budućnost je najveći i najtrofejniji crnogorski klub. Budućnost je aktuelni šampion i jesenji prvak, ali Budućnost ne radi kako treba da radi pravi i ozbiljan klub. Budućnost krije predsjednika, a to je od juče Balša Pejović.

Tu informaciju mediji nisu dobili iz kluba. A morali su.

Zašto FK Budućnost predsjednika krije od medija? I zbog čega ga krije? Turbulentan je period bio, to stoji, ali neko ko je na čelu kluba treba da bude predstavljen javnosti. Ma kako se zvao. Taman i da je Roman Abramovič u pitanju.

Nakon što je ljetos iz kluba otišao Veselin Mijač, FK Budućnost je nezvanično promijenio dva predsjednika a da javnost nije bila upoznata o tome. Pejović je bio privremeno na čelu kluba od kraja jula, pa do sredine oktobra, ali ni tada to javnost nije znala. Kao što nije znala da je nezvanično vršilac dužnosti predsjednika bio Stevan Popović. Ni o tome iz kluba nije stigla nijedna objava. Čudno, ako se zna da su do juče objavljivali informacije o svim aktivnostima u klubu. Međutim, najbitniju informaciju su "sakrili". Neozbiljno, neprofesionalno, neodgovorno. Da se mnogi koji rade u klubu pogledaju u ogledalo i stave prst na čelo.

Takva informacija ne smije da se krije. To mora da zna i javnost, ali i armija navijača. Budućnost treba da radi transparentno. Kao najveći i najtrofejniji klub. Kao što rade klubovi svuda u svijetu, ali i u regionu. Budućnost je predstavila sportskog direktora Andriju Delibašića i trenera Mladena Milinkovića a juče kada je dobila predsjednika, sada i zvanično (na klupskom sajtu piše da je Balša Pejović predsjednik), sa tom informacijom nije izašla u javnost. Ponavljamo, morala je. Jer, nije privatan klub nego klub Glavnog grada.

Balši Pejoviću, iako se o njemu u fudbalskim krugovima malo toga zna želimo, naravno, sve najbolje i da bude uspješan predsjednik. Da Budućnost vodi i dugo i uspješno, ali i očekujemo da održi konferenciju za medije i da se predstavi javnosti. Da iznese svoj plan i program i da predstavi svoje saradnike.

Tako rade pravi, ozbiljni i profesionalni klubovi. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
24. jun 2024 06:09