Са меча Азербејџан - Црна Гора / - Фото: ФСЦГ
30/11/2021 u 19:55 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Фудбалерке храбре, али изгубиле у Азербејџану

Женска фудбалска репрезентациjа Црне Горе минимално jе поражена на гостовању Азербеjџану у шестом колу групе Е квалификациjа за Свjетско првенство

Наша селекциjа ниjе имала среће пред голом противника, коjи jе до поготка дошао практично из jедне ситуациjе. У 24. минуту прецизна jе била Аjшан Ахмадова, након чега jе Азербеjджан успио да сачува ту предност.

Приjе jединог гола на утакмици у Бакуу, Слађана Булатовић jе погодила пречку у 17. минуту, у посљеднjим тренуцима првог полувремена исто то урадила jе и Нађа Становић.

У другом полувремену веома добре шансе за гол пропустиле су Армиса Куч, Медина Дешић, Булатовић, да би у самом финишу утакмице Анђела Тошковић била близу изjедначенjа, али jе нjен ударац изблокиран.

- Били смо болjи све вриjеме, нападали поготово у другом полувремену. Два пута смо погађали оквир гола, а у послjеднjем минуту имали одличну прилику, али лопта jедноставно ниjе хтjела у гол. Они су постигли погодак из jедине ситуациjе испред нашег гола и успjели да сачуваjу вођство до краjа. Дjевоjке су дале максимум, па и поред пораза, не могу им ништа замjерити, истакао jе селектор Марић.

Црна Гора остаjе на учинку од три побjеде (уз три пораза). Квалификациони циклус наставлjа се у априлу, када ће наша селекциjа дочекати Русиjу и Босну и Херцеговину.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 10:49