Stevan Jovetić / -FOTO: FSCG
05/06/2024 u 23:22 h
Dejan PanićDejan Panić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Jovetić: Pokazali smo da možemo da igramo sa jakim reprezentacijama

Kapiten crnogorske fudbalske reprezentacije Stevan Jovetić rekao je nakon meča na „Kralj Boduen“ stadionu da je ovaj duel bio dobra provjera za našu selekciju

(od našeg izvještača iz Brisela)

Jovetić je početkom drugog poluvremena imao priliku – izveo je slobodan udarac sa 18 metara, koji je golman domaćih odbranio.

-Mislim da smo u prvom poluvremenu bili u grču, iz naših grešaka Belgijanci su stvroli šanse, u drugom poluvermenu smo pokazali da možemo da igramo sa jakim reprezentacijama. Sve u svemu odlična proba, značiće za samopouzdanje i sada se okrećemo meču sa Gruzijom – istakao je Jovetić.

Sokoli su u Briselu pokazali dva lica. Prvo poluvrijeme je bilo za zaborav, a drugo je sigurno vodilja kako treba da se igra u nastavku.

-Ima dosta dobrih stvari koje treba uzeti iz ovog meča, prije svega u drugom poluvremenu. Međutim, ima i onih na kojima treba da radimo pred taj meča sa Gruzijom u Podgorici - zaključio je Jovetić, koji je uoči meča sa Belgijom kapitenu Belgije Kevinu de Brujneu poklonio crnogorski dres sa brojem 100.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. jun 2024 17:03