Vladan Milojević / -FOTO: FK CRVENA ZVEZDA
19/04/2024 u 19:34 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Milojević: Ne smatram da smo favoriti

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana igraće sjutra uveče na stadionu „Rajko Mitić“ 173. vječiti derbi

Crveno-beli u ovaj derbi ulaze sa ulogom favorita, nalaze se u boljoj formi od svog najvećeg rivala, a imaju i sedam bodova prednosti. U svakom slučaju, pobjeda može da im donese novu titulu prvaka Srbije.

-Iskren da budem, rekao sam i igračima da ulazimo u fazu jednog mini prvenstva, 21 bod je u opticaju i mislim da igraju najbolje ekipe.  Nema nikakvih tajni između nas. Znate kako se igra derbi, to je praznik fudbala i nadam se da ćemo moći da ponovimo dostojnu igru derbija - rekao je strateg crveno-belih Vladan Milojević.

Ove dvije ekipe igraće u srijedu i polufinale Kupa, ali je za Milojevića najvažnija prva naredna najbitnija.

-Imamo problema u igračkom kadru, nekih nedoumica. Vidjećemo sa ljekarima. Spremamo utakmicu na jedan način, ali fudbal ne igrate sami. Nije to performans jednog, imate protivnika. I oni spremaju utakmicu. Sve najbolje o stručnom štabu Partizana, oni su veliki klub, rade profesionalno. Mi se trudimo da imamo pozitivan rezultat, ali i da igramo dobro. Dosta zavisi od protivnika - rekao je Milojević.

Na kraju, strateg Crvene zvezde je poručio da ne smatra da je njegov tim favorit u ovom meču.

.Nikad nisam rekao da je moja ekipa favorit. To je stvar za novinare, navijače. Rekao sam vam, imamo 21 bod u opticaju, sjutra je početak takmičenja – dodao je Milojević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 01:02