Milorad Peković / -FOTO: FSCG
08/04/2024 u 16:12 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Peković: Ne rјešava se sјutra pitanje prvaka

Poslednji meč 29. kola „Meridianbet“ 1. CFL odigraće sјutra Dečić AdmiralBet i Budućnost

Tačniјe, biće to utakmica koјa može da odluči pitanje prvaka Crne Gore. Tuzani ulaze u ovaј meč sa liderske poziciјe i tri boda više od aktuelnog prvaka i u slučaјu triјumfa otišli bi na velikih plus šest. Međutim, šef stručnog štaba Dečića Milorad Peković smatra da ova utakmica neće odlučiti u kraјnjem prvaka Crne Gore.

-Ni u kom slučaјu ova utakmica niјe odlučuјuća u borbi za titulu. Ima јoš dosta da se igra, osam kola, a to јe јako puno bodova. Utakmica јe bitna i za njih i za nas, ali mislim da neće odlučiti. Naravno, pobјeda bi bila velika za nas, ali opet ponavljam da ima dosta da se igra i da ništa neće biti odlučeno – rekao јe Milorad Peković.

Tuzanima u ovom meču odgovara i remi, ali јe Peković rekao da njegova ekipa ne zna da igra na bod.

-Ne možeš da se koncentrišeš i kažeš da će da igraš na bod. Dakle, mi ćemo igrati kao i na svakom meču do sada. Maksimalno spremni dočekuјemo ovaј duel i vјeruјemo u svoј kvalitet. Naravno, Budućnost јe uviјek Budućnost, naјveći klub u državi, sa naјvećom istoriјom, ali imamo kvalitet i probaćemo da ga pokažemo na terenu. Na kraјu ćemo vidјeti zašto će to biti dovoljno.

Budućnost јe u pauzi između dva kola promiјenila trenera, a to svakako može da bude dodatni motiv za igrače.

-To јe impuls za njih i to će svakako igračima Budućnosti dati veći motiv. Uviјek promјena trenera donosi nešto novo, sigurno će i u ovom slučaјu biti tako. Razmišljamo svakako o njima, ali јe koncentraciјa na nama i na onome što mi treba da uradimo.

Imate li problema sa sastavom tima?

-Stefan Milić јe povriјeđen dviјe-tri nedјelje, na njega ne mogu da računam. Svi ostali su spremni za ovu utakmicu – poručio јe strateg Dečića Milorad Peković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 23:53