Вукотић у дресу репрезентације / - Фото: ФСЦГ
01/06/2022 u 17:46 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Вукотић: Чека нас захтјевна утакмица

Фудбалска репрезентација Црне Горе наставила је припрема за старт у Лиге нација и утакмицу са Румунијом

Селектор Миодраг Радуловић и његов стручни и штаб имали су на располагњу све играче који у овом тренутку могу да одговоре обавезама које их очекују, а на уобичајеном брифингу са новинарима уочи тренинга био је Илија Вукотић.

- Имаћемо четири утакмице у кратком периоду. То је захтјевно за све играче, али се надамо да ћемо сви остати здрави што је најбитније, а онда и да спремни дочекамо старт овог такмичења. Идемо редом, утакмицу по утакмицу – рекао је Илија Вукотић фудбалер португалске Боависте.

Да ли је утакмица Румунијом најбитнија у овом јунском термину?

-Увијек су прве утакмице најважније, јер како крену квалификације тако се настављају. Румунија је један квалитетан противник и очекује нас један захтјеван меч. Али, бићемо спремни на то и знамо да пуно тога зависи од нас. Тачније, како ћемо ми ући у утакмицу, како ћемо одговорити на игру противика... Али, мислим да треба да гледамо само себе и оно што ћемо ми да радимо.

Колико познајете селекцију Румуније?

- Мислим да су најквалитетнији у нашој групи, али као што сам рекао ићи ћемо утакмицу по утакмицу. Али, ја када се припремам за неки сусрет кажем да је најбитније оно што ћу ја радити у датом тренутку.

Рођени Цетињанин је на крају поручио да је задовољан сезоном у дресу Боависте.

 -Ово је моја прва сезона у Првој лиги Португала, која је међу шест-седам у Европи. Одиграо сам 25 утакмица, имао сам ту повреду почетком године, због тога ме није било на првом окупљању репрезнтације. Надам се да ће следећа сезона бити још боља – поручио је на крају Илија Вукотић.

Дејан Панић

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
29. septembar 2024 22:32