Balša sa prvim trenrom Markom Rajovićem / -FOTO: KK SUTOMORE
07/09/2023 u 15:06 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Balša Perović u Crvenoj zvezdi

Mladi košarkaš iz Sutomora potpisao četvorogodišnji ugovor sa evropskim velikanom iz Beograda

Volja, želja, talenat, upornost i marljivost su neophodni za uspjeh u svakom sportu, pa tako i u košarci. Sve to posjeduje mladi, 14-ogodišnji košarkaš iz Sutomora Balša Perović, koji je, kao jedan od najtalentovanijih igrača svoje generacije iz KK Sutomore potpisao četvorogodišnji stipendijski ugovor sa Crvenom zvezdom. Plejmejker visok 188 santimetara je prošao sve selekcije u matičnom klubu sa trenerom, profesorom Markom Rajovićem, a kao pozajmljen igrač nastupao je za Budućnost Voli, sa čijom je pionirskom ekipom osvojio Prvenstvo Crne Gore i turnir ABA lige.

image

Korisni savjeti Jovice Antonića

-FOTO: KK SUTOMORE

-Već je drugi mjesec kako sam u Crvenoj zvezdi i uz odlične uslove za rad i život se trudim da budem bolji i napredujem uz trenere koji su sjajni. Veoma sam zahvalan velikom košarkaškom stručnjaku Jovici Antoniću, koji mi je već na probi pokazao da sam vrijedan pažnje i njihovog ulaganja. Najveću zahvalnost ipak dugujem trenerima Marku Rajoviću i Milanu Anđelića, koji su kroz ogromnu posvećenost i predan rad postavili temelj za najveći stepenik na koji sam zakoračio i iskreno se nadam da ću nastaviti da koračam stazama uspjeha i napretka, rekao je Balša Perović.

image

Balša Perović i Milan Anđelić

-FOTO: KK SUTOMORE

Njegov prvi trener profesor Marko Rajović je pun hvale za svog košarkaša.

-Da smo mala zemlja velikih talenata dokazuje i primjer Balše Perovića, koji od svoje sedme godine drži samo jedan kurs sa jedrima okrenutim ka uspjehu, kroz veliku posvećenost i rad. Prošao je sve selekcije u svom matičnom klubu - KK Sutomore, igrao je na pozajmici i u Budućnosti i njegove igre nijesu prošle nezapaženo, pa je uslijedio poziv evropskog velikana, što za nas kao mali klub iz jedne male sredine predstavlja veliki uspjeh i veliko zadovoljstvo. Znajući za njegovu ogromnu volju i želju za radom, kao i talenat siguran sam da će Balša napraviti veliku karijeru, rekao je Marko Rajović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. oktobar 2023 20:42