Na startu sa Bugarima / -FOTO: KSCG
25/07/2024 u 15:19 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Juniori sjutra počinju nastup na B prvenstvu Evrope

Crna Gora je u Skoplju u grupi A, gdje su još Rumunija, Slovačka, Bugarska i Holandija, a premijerni meč odigraće sjutra protiv Bugarske

Juniorska košarkaška reprezentacija Crne Gore sjutra u Skoplju počinje nastup na B prvenstvu Evrope.

-Okupili smo se jos 17. juna, imali smo dosta vremena za pripreme koje smo iskoristili isključivo za rad. Svi do jednoga smo dali svoj maksimum, u dobroj atmosferi, radnoj sredini i čekamo da uberemo plodove istog. Ponosan sam na svoje saigrače i trenere i mislim da radimo veoma dobar posao, rekao je crnogorski reprezentativac Aljoša Drašković. - Idemo na Evropsko prvenstvo, kao i svaka ekipa sa jednim ciljem, a to je da se osvoji i da se plasiramo u A diviziju m. Predstavljamo svoju državu, domovinu, porodicu kao i tim koji sami činimo, rekao je košarkaš Podgorice.

Crna Gora je u grupi A, gdje su još Rumunija, Slovačka, Bugarska i Holandija, a premijerni meč,,crveni" igraju sjutra protiv Bugarske.

-Prva utakmica grupne faze očekuje nas protiv Bugarske koja je fizički jako spremna i dobra ekipa. To je i prva utakmica tako da nam treba koncentracija, dobro trčanje i da se da sve od sebe na terenu, ako to bude slučaj vidim samo pozitivne rezultate. Mislim da smo reprezentacija koja ima kvaliteta i koja je vrijedna zlatne medalje, spremni smo da se borimo za nju, optimista je Drašković.

U pripremama za nastup u Skoplju crnogorski juniori su odigrali šest prijateljskih mečeva - dva puta su savladali Kosovo, dva puta su poraženi od Srbije u Bijelom Polju, a dva puta savladali su Sjevernu Makedoniju u Skoplju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
08. septembar 2024 01:41