Sjutra za peto mjesto / -FOTO: FIBA
03/08/2024 u 19:39 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Juniori za peto mjesto u Skoplju

Muška juniorska košarkaška reprezentacija savladala je selekciju Češke 95:62 na startu razigravanja od 5. do 8. mjesta na B prvenstvu Evrope

Muška juniorska košarkaška reprezentacija savladala je danas u Skoplju selekciju Češke 95:62 na startu razigravanja od 5. do 8. mjesta na B prvenstvu Evrope. Samim tim izabranici selektora Marka Sekulića, sjutra, posljednjeg dana šampionata igraće za 5.mjesto protiv boljeg iz duela Švajcarska – Portugal.

Crna Gora je furiozno ušla u meč i već nakon šest minuta imala prednost 17:2, dok je minut i po prije kraja prve dionice bilo 23:4. Bilo je jasno da su naši juniori znatno bolji, da im nije mjesto u fazi razigravanja, a dobar ritam nastavili su i u daljem toku meča. Već do poluvremena bilo je 58:25, čime je bilo jasno da je razlika u kvalitetu evidentna i da našu selekciju očekuje rutinski posao na putu do trijumfa.

Najefikasniji u našoj selekciji bio je Marko Radunović sa 22, uz 10 skokova, Denil Krnić postigao je 17, a imao je 5 skokova, Lazar Čarapić ubacio je 13, Sefćet Bećiragić 8, Vladimir Komnenović i Maruan Čičić po 7, Luka Đurović je uz 5 poena dodao po 6 skokova i asistencija, Danilo Nikezić 5, Marko Pavlović imao je 4 poena i 5 skokova, Petar Pinter po 3 poena i skoka, Aljoša Drašković i Andrija Vujačić po 2.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. septembar 2024 03:03