Bronza za Luku i Uroša / -FOTO: POK CG
04/05/2024 u 14:55 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Bronza za crnogorski dubl

Luka Bakić i Uroš Gugolj, sa bronzanom medaljom završili su nastup na međunarodnom stolnoteniskom turniru "Montenegro 2024" u Podgorici

Crnogorski dubl, Luka Bakić i Uroš Gugolj, sa bronzanom medaljom završili su nastup na međunarodnom stolnoteniskom turniru "Montenegro 2024" u Podgorici.

Oni su juče u polufinalnom meču, u kategorij MD18, poraženi od Šveđana Danijela Gustafsona i Emila Andersona 3:1, po setovima 4:11, 11:7, 11:9 i 11:6. Bakić i Gugolj juče su u četvrtfinalnom meču savladali Britance Kupera Flinta i Rajana Anrija 3:1. Prethodno su sa maksimalnim učinkom, kao prvoplasirani u grupi, izborili četvrtfinale. Slavili su protiv Čeha Tomasa Novotnija i Jana Muške 3:0, Amerikanaca Logana Votsona i Tala Libovica 3:1 i Izraela Grenevelda i Pol van der Vorda 3:0.

Bakić je u dublu osvojio svoju drugu medalju na podgoričkom turniru, nakon što je prije dva dana bio akter i velikog finala u singlu, u kategoriji S10, u kojem je poražen od Filipa Radovića 3:0.

Ostali crnogorski parovi nijesu prošli grupu.

U miks dublu Gugolj i Milijana Ćirković (XD14) su, nakon startnog trijumfa, upisali dva poraza i završili kao trećeplasirani u grupi.

U konkurenciji dublova MD14, Đuro Krivokapić i Pjetro Paljušević, upisali su sva tri poraza, kao i mješoviti crnogorsko-srpski dubl Samra Kojić i Nebojša Ilić u kategoriji XD10.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 07:34