Са састанка / - Фото: Одбојкашки савез Црне Горе
11/05/2022 u 18:45 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Црногорске одбојкашице у Пљевљима играју квалификације за Европско првенство

Општина Пљевља ће бити домаћин квалификациjа за Европско првенство 2023, као и припремног периода женске сениорске одбоjкашке репрезентациjе Црне Горе

Као таква, пружиће и логистичку, као и финансиjску подршку Одбоjкашком савезу Црне Горе, како би женска сениорска репрезентациjа у периоду од 11. jула до 16. августа што квалитетниjе обавила припреме у Пљевљима пред квалификационе утакмице за Европско првенство.

Такав договор jе склопљен на састанку предсjедника Општине Пљеваља Раjка Ковачевића са предсjедником ОСЦГ Цветком Паjковићем и генералним секретаром ОСЦГ Иваном Бошковићем.

- Захваљуjемо се градоначелнику Раjку Ковачевићу и менаџеру града Наташи Марковић на гостопримству, разумиjевању, сарадњи и помоћи уочи тако значаjне акциjе не само за одбоjкашки спорт, већ и за спорт у Црноj Гори уопштено говорећи. Имамо сjаjна искуства из Пљеваља, а мислим да смо овог пута отишли и корак даље. Општина Пљевља може бити примjер и за све остале средине у Црноj Гори како споjити лиjепо и друштвено корисно. Волио бих да дjевоjке управо због тога у Пљевљима испишу нову страницу успjеха црногорске одбоjке. Сигуран сам да ће на том путу имати максималну подршку свих грађана Пљеваља - казао jе предсjедник ОСЦГ Цветко Паjковић.

Ковачевић jе истакао да ће им бити задовољство што ће Пљевља угостити селекциjу одбоjкашке репрезентациjе и што ће бити домаћини репрезентациjама Финске, Исланда и Чешке у три квалификационе утакмице пред Европско првенство коjе ће се одржати 2023. године.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 14:12