Vušurović i Jojić na Žabljaku / -FOTO: BLAGOJE ĐUKANOVIć
13/03/2023 u 14:13 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Crnogorski savez sportske rekreacije "Sport za sve" uvažavan od strane nadležnih institucija

Pohvale na račun rada Saveza i organizacije Zimskog ski festa na Žabljaku stigle iz Ministartsva sporta i Crnogorskog olimpijskog komiteta

Organizacijom masovnih manifestacija, brojnošću akcija širom države, Crnogorski savez sportske rekreacije Sport za sve je zadobio simpatije ne samo svog mnogobrojnog članstva, nego i najviših sportskih institucija u zemlji. Upravo je to nedavno održani Ski fest na Žabljaku i potvrdio.

Tradicionalnu manifestaciju je otvorio Zoran Jojić, direktor Direktorata za sport, koji je posebno apostrofirao da se "Savez ozbiljnošću i masovnošću posebno nametnuo".

-Lijepo vas je vidjeti kako se takmičite, družite i radujete, šireći prijateljstva. Vaš savez se ozbiljnošću i masovnošću nametnuo da ga sa pažnjom pratimo i uvažavamo, pa će kao takav uvijek biti podržan od strane Ministarstva sporta i mladih, rekao je Zoran Jojić.

Na zatvaranju Festivala učesnike je pozdravio i Igor Vušurović, generalni sekretar Crnogorskog olimpijskog komiteta.

-Zadovoljstvo je biti sa vama koji ste se okupili iz svih krajeva Crne Gore. Zadovoljstvo je vidjeti vašu veliku energiju i želju da se takmičite bez obzira na godine. Atmosfera opuštenosti i radost na vašim licima je ono što zbog čega su često zbog velikih napora, uskraćeni vrhunski sportisti, rekao je Igor Vušurović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
21. maj 2024 07:16