Potpisnici ugovora / -FOTO: COK
14/06/2024 u 14:22 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Elektroprivreda Crne Gore novi sponzor Crnogorskog olimpijskog komiteta

Ugovor, kojim je ozvaničena saradnja, potpisali su izvršni direktor EPCG Ivan Bulatović i predsjednik COK-a Dušan Simonović

Simonović se zahvalio EPCG koja je izdvojila značajna finansijska sredstva za crnogorski sport. On je podsjetio da je EPCG prva državna kompanija koja je, nakon četiri godine, potpisala ugovor o sponzorstvu sa nacionalnim olimpijskim komitetom.

-Nadam se da će njihov primjer slijediti i druge kompanije. Mi imamo značajan sponzorski pul sa međunarodnim kompanijama koje su prepoznale svoj interes da se uz COK i naše sportiste predstave javnosti i partnerima, a time i pokažu društvenu odgovornost, kazao je Simonović na konferenciji za novinare.

On je naglasio da će u COK-u, gest Bulatovića i Upravnog odbora EPCG, pamtiti i vrednovati na poseban način.

Bulatović je kazao je da je kompaniji, koju predstavlja, čast što potpisuje sponzorski ugovor sa krovnom asocijacijom crnogorskog sporta

-Očekujemo da će u narednom periodu biti trend u kojem će državne firme podržavati crnogorske olimpijce i da će se na taj način za stepen više obezbijediti bolji uslovi za pripreme i takmičenje crnogorskih sportista, rekao je Bulatović.

On je naglasio da smatra jako važnim potpisivanje ugovora i partnerstvo sa COK-om.

-EPCG je najjača kompanija u Crnoj Gori, a COK predstavlja najbpolje sportiste. Spojili smo najbolje sa najboljim, najbolja dva brenda koje Crna Gora ima, rekao je Bulatović.

On je poželio crnogorskim olimpijcima svaku sreću u Parizu, da pored grba na dresovima ponosno nose i logo EPCG i obraduju navijače dobrim rezultatima.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
01. jul 2024 20:31