Са меча Црна Гора - Кувајт / - Фото: РСЦГ
22/12/2021 u 21:17 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

"Лавови" бољи од Кувајта

„Лавови“ су остварили побjеду у првом од три приjатељске утакмице коjе ће одиграти ове седмице у склопу припрема за Европско првенство у jануару – изабраници селектора Зорана Рогановића савладали су Куваjт 29:27 (13:14)

Дуел коjи jе био изjедначен у првом полувремену током коjег ниjедан тим ниjе имао предност већу од jедног гола, наши момци преломили су у своjу корист средином другог полувремена и заслужено дошли до побjеде.

Бранко Вуjовић и Мирко Радовић били су наjефикасниjи са по пет голова, док су Филип Вуjовић, Стеван Вуjовић и Васко Шеваљевић постигли по три.

Два пута у стриjелце су се упсиали Балша Чеjовић, Немања Грбовић, Вук Лазовић и Божидар Симић, а мрежу Куваjта по jедном су затресли Jован Абрамовић и Божо Анђелић.

Проблем за стручни штаб могла би да представља повреда поткољенице коjу jе крило Филип Вуjовић доживио почетком другог полувремена. Тежина повреде биће позната након додатних прегледа, а сви у нашем тиму вjеруjу да ниjе озбиљниjе природе и да ће се ускоро придружити саиграчима у наставку припрема за смотру наjболjих селекциjа Европе.

Црна Гора и Куваjт нови међусобни дуел одиграће у петак у 19 сати у дворани „Верде“.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 07:55