Bojana Popović / -FOTO: STEFAN IVANOVIć/Match Lens
11/04/2024 u 22:25 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Popović: Mi moramo svakom protivniku da se posvetimo maksimalno

Nisu rukometašice Crne Gore imale pravi pristup meču protiv Pargavaja, bilo je dosta propusta u igri, ali su ipak opravdale ulogu favorita i upisale pobjedu

Ako žele kartu za Pariz moraće, međutim, da odigraju mnogo bolje protiv Njemačke i Slovenije u mečevima odluke.

- Ovo su one utakmice, kada je glava samo da se odradi posao i u subotu ćemo mi odigrati kako treba. Tako je i bilo, cijeli meč smo tražili neki ritam. Finiš poluvremana je bio dobar i ja sam mislila da će nastaviti tako. Tek na kraju smo došli do rješenja, našli smo način da taj protok lopte ide bolje. Glave naših rukometašica su već dosta okrenute ka subotnjem meču, a to ne može. Mi moramo svakom protivniku da se posvetimo maksimalno. Paragvajke su igrale sa karakterom, a nama je to malo falilo. Samo ime možda nama je smetalo da imamo pravi odnos kao kada igramo sa Norveškom i Danskom - kazala je selektorka Bojana Popović nakon meča.

Fokus je sada na Njemicama.

- Moraćemo da imamo mirnoću u toj tranziciji, da nijesmo brzopleti, i generalno mora malo drugačije da se odigra. Da se pronađe pravi ritam i dobra šansa. Gledaćemo utakmicu Slovenije i Njemačke i ima puno materijala da pogledamo i da se spremamo za subotu - istakla je Popović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 11:08