Црна Гора - Русија / - Фото: РСЦГ
10/08/2021 u 19:53 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Рускиње прејаке за црногорске кадеткиње

Русиjа jе била превелик залогаj за наше наjбоље кадеткиње – jедан од главних фаворита за наjвиши пласман славио jе 35:16 (13:6) на старту главне рунде Европског првенства у Подгорици

Русиjа jе тако задржала максималан учинак и на челу jе групе И са четири бода, док изабранице тренера Ивана Терзића и поред пораза, и даље имаjу шансу да се пласираjу у полуфинале. Какав резултат ће им бити потребан против Хрватске, у дуелу коjи се игра у сриjеду од 18 сати, за пролаз међу четири наjбоља тима на првенству, биће познато након окршаjа Данске и Хрватске коjи почиње у 20 сати.

Сигурно jе да ће Jелена Вукчевић и саиграчице побjедом против Хрватске осигурати пласман у полуфинале, а у неким калкулациjама, до великог успjеха могу и у случаjу пораза.

Ослабљене неиграњем првог средњег бека Анђеле Милошевић коjа се повриjедила у претходном мечу против Шваjцарске, младе „лавице“ направиле су велики броj техничких грешака и превише пропуста у одбрани, да би могле да остваре бољи резултат против сjаjног противника.

Русиjа jе од старта кренула силовито, у 26. минуту водила jе 12:4, а на великом одмору 13:6.

Противник jе први пут до двоцифрене предности стигао у 44. минуту (22:12) и рутински меч привео краjу за четврту побjеду у Подгорици.

Миа Ражнатовић, Тиjана Лутовац и Николина Марковић биле су наjефикасниjе у нашем тиму са по три гола.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 14:35