Rival Đokoviću u četvrtfinalu biće Holger Rune / -FOTO: EPA
16/05/2023 u 16:08 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Đoković: Ne razumijem ponašanje Norija, to nije fer-plej

Britanac je smeč udarcem pogodio Đokovića na mreži u situaciji kad je Srbin bio okrenut leđima

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković izjavio je da ne razumije ponašanje Britanca Kamerona Norija tokom meča osmine Mastersa u Rimu.

Britanac je smeč udarcem pogodio Đokovića na mreži u situaciji kad je Srbin bio okrenut leđima i kada je već predao poen u četvrtom gemu drugog seta.

Srbin je o incidentu pričao na konferenciji za medije posle meča.

- Gledao sam ponovoljeni snimak kada me je pogodio. Periferno me je vidio, za mene je poen već bio završen. Koristio je sve što smije, da uzme medicinski tajm-aut, ali to nije fer-plej, tako se ne odnosi na terenu. Znam ga dosta dugo, on je dobar momak, ne razumijem ovo ponašanje, ali tako je kako je. On je unio vatru, ja sam samo odgovorio. Šta se desi na terenu, ostaje na terenu - rekao je Novak.

Đoković je pobijedio Norija 6:3, 6:4, a u četvrtfinalu Mastersa u Rimu igraće protiv Danca Holgera Runea, koji je pobijedio Australijanca Alekseja Popirina 6:4, 5:7, 6:4.

Đoković i Rune su odigrali dva međusobna duela u karijeri, a skor je 1:1.

Novak je pobijedio 6:1, 6:7, 6:2, 6:1 u prvom kolu JU-ES opena 2021, a Rune se revanširao pobjedom 3:6, 6:3, 7:5 u prošlogodišnjem finalu Mastersa u Parizu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
NOVAK ĐOKOVIĆ
19. april 2024 06:57