/ - FOTO: KURIR/ZORANA JEVTIĆ
24/12/2021 u 20:09 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ево ко је супруга Дарка Шарића: Љубав јача и од затворских зидина

За Лану постоје три велике љубави – Дарко, посао васпитачице и син Алекса, писали су медији 2014. године

Лана Поповић, супруга Дарка Шарића, од своје 16. године је са њим, а остала је вјерна супругу и током бјекства, али и притвора у коме се налази од када се предао српским властима марта 2014. године, пише Нова С.

За Лану постоје три велике љубави – Дарко, посао васпитачице и син Алекса, писали су медији 2014. године. После Шарићеве предаје, како је писао Блиц, прва му је дошла у приватну посЈету, тражећи са њим састанак и у „љубавној соби“. Поповићева је уочи акције „Балкански ратник“ радила на отварању приватног обданишта у Шилеровој улици у Земуну.

Вртић “Штрумфови”, као и стан у Улици шпанских бораца одузети су јој у финансијској истрази. Током његовог скривања и Лана се крила од јавности, али је 21. октобра 2013. године полицији направила праву пометњу када је за Шарићев 43. рођендан на Фејсбук профилу објавила заједничку фотографију која до тада није била позната јавности.

Наводно је била један од услова Шарићеве предаје, јер је тражио да прво слети у Црну Гору како би се састао са њом, а затим отпутовао у Београд. Током 2018. године, медији су писали да Лана има нови хоби, док се њен супруг налази у затвору, и да је дане проводила на јахању.

Како су писали медији 2018. године, Лана је коње завољела неколико година раније, због чега су је често сретали на хиподромима у Београду и у околини престонице.

image
foto: BIA BEZBEDNOSNO INFORMATIVNA AGE

- Раније је чешће ишла у ергеле у околини Београда, гдје је изнајмљивала коње и јахала по мјестима гдје је не познају. Док Дарко Шарић није био ухапшен, куповали су скупе и расне пасмине ових животиња. Сада слободно вријеме прекраћује тако што их изнајмљује на хиподромима. Сада је постала јако вјешта у овом спорту, а купила је и коњичку опрему- рекао је раније извор.

Лана је по струци васпитачица, а редовно је била на свим Шарићевим суђењима, гдје му је из публике давала подршку.

-Увијек је дотјерана, а на првом суђењу се појавила у фирмираној гардероби, носећи ташницу 'шанел'. На једно од последњих суђења у Специјалном суду у Београду дошла је спортски обучена у друштву двије другарице. Једна од њих је наводно у вези са једним од оптужених из ове групе- казао је раније извор.

У међувремену, маја 2020. године, Лана је родила Шарићу и другог сина, кога су, како су писали медији, назвали Ник. Поповић се крајем фебруара прошле године, са видљивим стомаком, појавила у судници Специјалног суда у Београду, када је јавност и сазнала да ће Шарић поново постати отац.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 01:43