/ - Марко Миљковић и Вељко Беливук Фото: Принтсцреен/Тв Пинк
22/09/2021 u 22:37 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Клан Беливука имао помоћ: Из београдског кафића добијали снимке о шкаљарцима

Свему смо озбиљно приступали, па је тако Марко Миљковић ступио у контакт с једним "шкљарацем", и тако дошао до сазнања да су Шарац и Вукићевић на вези са извјесним "Капетаном", наводи свједок

Вељко Беливук, Марко Миљковић и њихови најоданији сарадници направили су групу на Скај апликацији под називом "ковид" у којој су слали информације о супарницима, које је требало да ликвидирају, међу којима су били и Александар Шарац и Лазар Вукићевић, открио је истражитељима свједок-сарадник Бојан Хрватин, пише Kurir.rs.

Како је испричао, злогласном клану је у лову на противнике из шкаљарског клана, помогло и то што су из једног београдског кафића, добијали снимке са сигурносних камера, на којима су забиљежили изласци Александра Шарца. Хрватин је наводно открио да им је једном приликом менаџер кафића донио снимак са рођендана Шарца.

- Сазнали смо да постоји група навијача Лазара Вукићевића и да су изнајмили стан који гледа на Хумску, а да је у свему томе и Александар Шарац. Први пут конкретније сазнајем о томе у стану Срђана Лалића, када су доњета два рисивера из једног београдског кафића, да прегледамо слике, да видимо с ким је Шарац био када је славио рођендан - рекао је Хрватин.

- Једно јутро смо се нашли и направили групу за то. Испочетка се звала "Сопрано група", али смо после неколико дана преименовали у  "ковид", зато што је вирус био актуелан у то вријеме. Свему смо озбиљно приступали, па је тако Марко Миљковић ступио у контакт с једним "шкљарацем", и тако дошао до сазнања да су Шарац и Вукићевић на вези са извјесним "Капетаном" - рекао је свкедок и додао да је Миљковић имао три телефона, а један од њих је користио за контакт са човјеком од кога је добијао информације ко су "шкаљари" у Београду који су били задужени да јуре неке одређене људе и да њих надгледају.

(Kurir.rs)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 01:59