Вучић / Фото: Фејсбук
09/04/2022 u 21:25 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вучић о гласању у УН против Русије: Спреман сам да гутам жабе

Овдје има неодговорних типова који би уништили земљу за три дана, правећи се да су родољуби и патриоте, а соле озбиљним људима памет, казао је он

Свако ко је иоле фер са лакоћом може закључити да се Србија понаша у складу са нормама међународног јавног права, морално, часно, принципијелно и одговорно, рекао је предсједник Србије Александар Вучић о гласању Србије да се Русија искључи из Савјета Уједињених нација за људска права.

- Не можете у политици да доносите одлуке које вам се свиђају и јежим се неодговорних који говоре такве ствари. Ако хоћете да се додворавамо, уништићемо земљу за седам дана, а ја хоћу да се боримо за фабрике, људе, инвестиције, да можемо себе да погледамо у огледало као нација и вјерујте, имамо више образа од неких који нам држе придике. Питате како реагујем на то што је Дмитриј Песков био одговоран. Реците ми име земље у Европи која једина није увела санкције Русији, једине земље у Европи чији авиони лете за Москву и Санкт Петербург, које је име мале земље и нације? Наша земља, је л' тако, а ви мислите да они не знају такве ствари- навео је он.

Истакао је да је његов посао предсједника да штити народ и земљу. 

- То што овдје има неодговорних типова који би уништили земљу за три дана, правећи се да су родољуби и патриоте, а соле озбиљним људима памет. Спреман сам да гутам жабе да би народ имао дигнуту главу, понос и достојанство. Мислите да ми је лијепо и уживам у томе? Тражим од људи поштовање за одговорност и да разумију ситуацију у којој се налазимо, а она није нимало лака и једноставна- закључио је Вучић. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 00:35