Sajam turizma PLACE2GO / - NTOCG
19/01/2024 u 14:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Budva na Međunarodnom sajmu turizma PLACE2GO u Zagrebu

Pored TO Budve, na zajedničkom štandu naših predstavnika svoju ponudu predstavlja i TO Herceg Novi, Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, TO Tivat i Skijališta Crne Gore

Turistička organizacija opštine Budva predstavlja turističku ponudu grada na 11. Međunarodnom sajmu turizma PLACE2GO koji se od 18. do 20. januara održava u Zagrebu.

Pored TO Budve, na zajedničkom štandu crnogorskih predstavnika svoju ponudu predstavlja i TO Herceg Novi, koja je ujedno i organizator ovog nastupa, zatim Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, TO Tivat i Skijališta Crne Gore.

TO Budva predstavlja sve segmente ponude budvanske rivijere, hotelske i privatne smještajne kapacitete, prirodne ljepote, kulturu i istoriju, zatim ponudu aktivnog turizma kao i brojne manifestacije koje posjetioce očekuju tokom godine.

U okviru sajma održava se i panel diskusija najuticajnijih hrvatskih travel influensera pod nazivom "Crna Gora atraktivna i pristupačna destinacija" koju prezentuju Iva i Branko Krčmar poznatiji kao "Putoholičari", kao i Adriana Karuza (blog "Kruzovi") koji na zanimljiv način, iz svog ugla, predstavljaju ljepotu Crne Gore.

Na crnogorskom štandu organizuje se i nagradna igra za sve posjetioce sajma, a nagrade odnosno turističke vaučere su, između ostalih, obezbijedili budvanski hoteli "Splendid", "Avala", "Iberostar Slavija", "Mediteran" i "Park".

Ovaj sajam je najveći turistički sajam u Hrvatskoj i koncipiran je tako da obuhvata B2B i B2C segment, a ove godine je okupio više od 200 izlagača iz 14 zemalja svijeta i oko 15.000 posjetilaca.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 23:07