Америчка амбасада помаже рестаурацију православних икона / - фото: Твитер
22/11/2021 u 14:08 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Амбасада САД подржала конзервацију 20 православних икона

Центар за културну баштину у Бироу за образовна и културна питања са задовољством објављује почетак Програма грантова америчког амбасадора за очување културе 2022. Процес пријаве обухвата два круга

Поносни смо што смо подржали конзервацију колекције од 20 православних икона, кроз пројекат који финансира AFCP 2020, а реализују Музеј града Херцег Новог и Галерија Јосип Бепо Бенковић, саопштили су из Амбасаде САД у Подгорици на свом твитер налогу.

Сви материјали за пријаву морају бити достављени е-поштом на Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. до понедјељка, 29. новембра 2021. године, до 17 часова по црногорском времену, наводе из америчке амбасаде.

Издавање ове могућности финансирања не представља обавезу додјеле од стране AFCP програма или владе САД. Центар за културно насљеђе задржава право да се одрекне програмских формалности и да смањи, ревидира или повећа обим пројеката и буџете у складу са потребама програма и расположивошћу средстава.

image

Америчка амбасада помаже рестаурацију православних икона

- фото: Твитер

Центар за културну баштину („Центар“) у Бироу за образовна и културна питања (ECA) са задовољством објављује почетак Програма грантова америчког амбасадора за очување културе (AFCP) 2022. Процес пријаве обухвата два круга: У првој рунди, Центар ће прикупљати пројектне идеје од амбасада у облику концептних биљешки. У другом кругу, Центар ће позвати амбасаде са обећавајућим идејама да поднесу пуне пројектне пријаве до априла 2022.

image

Америчка амбасада помаже рестаурацију православних икона

- фото: Твитер

Амбасада Сједињених Америчких Држава у Подгорици / Одсјек за односе с јавношћу Стејт департмента САД објављује конкурс за квалификоване подносиоце пријава за достављање концепта за спровођење програма подршке очувању археолошких локалитета, историјских грађевина и споменика, музејских збирки и облика традиционалног културног изражавања, као што су аутохтони језици и занати.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 07:02