/ - Амбасадорка Чешке и представници Аир Монтенегра
13/06/2022 u 14:51 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Два града у Чешкој нове дестинације Аир Монтенегра

Од 18. јуна, сваке суботе и уторка, авиони националног авио-превозника летјеће из Тивта за Праг, док ће током љета бити организовани и чартер летови за Пардубице

 Мапа дестинација до којих стиже Аир Монтенегро се увећава, од ове сезоне доступне су још двије европске адресе, саопштенно је из те компаније.

Од 18. јуна, сваке суботе и уторка, авиони националног авио-превозника летјеће из Тивта за Праг, док ће током љета бити организовани и чартер летови за Пардубице. 

-Уочи првог лета из Тивта за Праг представници компаније данас су се састали са амбасадорком Републике Чешке у Црној Гори, Нј.Е Јанином Хребичковом и замјеницом Амбасадорке Петром Али Долáковом. Амбасадорка је истакла да Црна Гора са свим својим природним љепотама има велики потенцијал као дестинација за туристе иж Чешке који воле море и плаже, али и планине и активни одмор. Нагласила је и да је важна додатна промоција Црне Горе у Чешкој и да се нада да ће се наставити добра сарадња између двије земље и успоставити директни летови за Праг и из Подгорице- наводе у саопштењу. 

Додају:"Вршитељка дужности извршне директорице Аир Монтенегра, Драгана Франтов Николић овом приликом је поручила: "Једна од наших визија је да Црну Гору повежемо са што већим бројем градова широм Европе".

-Зато константно ширимо своју мрежу, и сада, годину од првог лета, имамо преко 10 дестинација према којима летимо. Посебо нас радује велико интересовање туриста из Чешке као важног тржишта за Црну Гору, због чега су, осим редовне сезонске линије за Праг планирани и чартер летови. Циљ Аир Монтенегра је даљи развој повезаности двије земље у виду дужег периода саобраћаја и већег броја летова  Свјесни колико је национална авио-компанија важна за туризам и привреду у цјелини, тежимо да дамо допринос бољој сезони- наводе.

Подсјећају да годину од првог лета, уочи главне туристичке сезоне, национални авио-превозник саобраћа на преко 10 линија (Београд, Бања Лука, Цирих, Франкфурт, Истанбул, Копенхаген, Лион, Лјубљана, Нант, Париз, Праг, Катовице. Тел Авив, Јереван).

-Из компаније наводе да то није коначан број јер већ постоји интересовање за чартер летове са разних дестинација.Све информације о распореду летова, цијенама карата и новим дестинацијама могу се наћи на сајту Аир Монтенегра- закљ      учују они.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

27. april 2024 10:04