Lovćen banka / -LOVćEN BANKA
13/06/2024 u 08:00 h
PROMOPROMO
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Manja rata kredita, brže do novca

Novi gotovinski kredit Lovćen banke

Lovćen banka pripremila je posebnu ponudu - gotovinski kredit u iznosu od 5000€ na rok otplate 5 godina, uz mjesečni anuitet od 98,98€. Kredit je namijenjen svim postojećim klijentima banke, kao i onima koji to trenutno nisu, bez uslova za prenos zarade. Imajući u vidu da je moguće da su iz različitih razloga građani već zaduženi prethodnim kreditima, Lovćen banka ovim proizvodom pomoći će svima da jednostavnije dođu do sredstava i riješe trenutne potrebe uz izuzetno laku, brzu i jednostavnu proceduru odobrenja. Niži iznos mjesečne obaveze olakšaće otplatu ovog kredita, a odobrena novčana sredstva mogu se upotrijebiti za bilo koju vrstu kupovine.

Kredit se odobrava bez dodatnih sredstava obezbjeđenja i u najkraćem roku.

Banka je u cilju obilježavanja predstojećeg jubileja - 10 godina uspješnog poslovanja, ponudila ovaj proizvod kako bi klijentima omogućila da brzo i jednostavno zadovolje svoje potrebe, posebno pred početak ljetnje sezone kada su obično povećani troškovi renoviranja stanova, kupovina namještaja, električnih aparata i sl.

U nastavku je reprezentativni primjer koji vam može pomoći u donošenju odluke o apliciranju za ovaj kredit: Za iznos kredita 5000€ i rok otplate 5 godina (60 mjeseci), nominalna kamatna stopa (NKS) na godišnjem nivou je 6,99%, efektivna kamatna stopa (EKS) je 7,72%. U obračun efektivne kamatne stope (EKS) uključena je nominalna kamatna stopa (NKS), jednokratna naknada za obradu kredita 50€, naknada za 1 mjenicu (2€) i naknada za upit u Kreditni registar CBCG (RKB) (3€). Ukupan iznos koji klijent treba da plati je 5.993,80€, dok je iznos mjesečnog anuiteta 98,98€. Ukupan iznos koji klijent plaća predstavlja zbir glavnice, ukupne kamate, naknade u vezi sa odobrenjem kredita i troškova mjenice i upita u Kreditni registar. Obavezno sredstvo obezbjeđenja je mjenica i mjenično ovlašćenje, a opciono i administrativna zabrana.

U svim filijalama i putem Kontakt centra na tel.br.19993 mogu se dobiti neophodne informacije o ovom gotovinskom kreditu Lovćen banke.

image

Lovćen banka

-LOVćEN BANKA
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. jun 2024 12:42