Министар обишао радове / - Министар обишао радове
16/06/2022 u 14:42 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Министар просвјете обишао објекат у Толошима: Малишани ће школску годину дочекати у новој згради

Такође, министар је поручио да су овакве иницијативе и пројекти од стратешке важности за будуће генерације и представљају примјер добре праксе

Министар просвјете Миомир Војиновић посјетио је данас школски објекат у Толошима у оквиру које се приближније  упознао са динамиком и врстом завршних радова на овом пројекту. 

Како наводе из овог Министарства, приликом посјете, министар Војиновић је изразио задовољство и позитивне импресије поводом завршених радова, истичући је  школски објекат изграђен квалитетно,  по најсавременијим стандардима и да ће као такав у потпуности бити прилагођен потребама ученика ове школе.

Такође, министар је истакао да се радови одвијају предвиђеном динамиком што значи да ће малишани из овог насеља нову школску годину дочекати у новој згради. 

 - Имајући у виду значај ове инвестиције, која је неизмјерно важна, не само за становнике Толоша, већ за развој и оснаживање цјелокупне заједнице, министар Војиновић је изразио захвалност компанији „Бемаx” на вриједној донацији од седам милиона еура, опредијељеној за изградњу ове школе - додају из Министарства.

Такође, министар је поручио да су овакве иницијативе и пројекти од стратешке важности за будуће генерације и представљају примјер добре праксе, којима желимо показати да наша дјеца заслужују најквалитетније услове и подстицајно окружење за стицање кључних знања и вјештина, а наш је успјех уколико им то и обезбиједимо.  

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 19:39