Požar u Pljevljima / - FOTO: PV INFORMER
02/07/2022 u 19:51 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nevrijeme i požari u Pljevljima: Gorjele kuća i štala

Do požara je najvjerovatnije došlo od udara groma ali će uzrok požara na Kosanici, gdje je u potpunosti izgorela kuća M.L. iz Pljevalja utvrditi istraga

U poslepodnevnim časovima opštinu Pljevlja je oko 17:30 časova zahvatilo jako nevrijeme, praćeno kišom i grmljavinskim procesima, a izbili su požari na dva objekta, javlja PV informer.

Još u toku nevremena Službi zaštite i spašavanja opštine Pljevlja su dojavljeni požari u selima Kosanica, zaseok Kutuša i Crljenicama. Vatrogasci su intervenisali u selu Kosanica sa dva vatrogasna vozila i četiri pripadnika službe.

Do požara je najvjerovatnije došlo od udara groma ali će uzrok požara na Kosanici, gdje je u potpunosti izgorela kuća M.L. iz Pljevalja utvrditi istraga. Obavještenja je policija koja je izašla na lice mjesta. Pošto je selo Kosanica dosta udaljeno od Pljevalja, dok su vatrogasci stigli mogli su samo da obezbjede da se požar ne prenese na susjedne objekte.

U selu Crljenice koje se nalazi na drugom kraju opštine Pljevlja, mještani su na vrijeme primjetili požar i uspješno ga sami sanirali. Iz Službe zaštite i spašavanja će preventivno obići i tu lokaciju gdje je usled jakog nevremena i dugotrajnog grmljavinskog pražnjenja došlo do požara na štali.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 21:25