/ - FOTO: ARHIVA
07/08/2022 u 13:09 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Noćni vukovi CG: Lažni profil na Fejsbuku nam podmeće montiranim fotografijama

Ako već ne mogu da pažnju javnosti privuku svojim političkim stavovima i programima neka se ne bave moto klubovima i motociklistima, poručili su iz ovog udruženja

Nakon pisanja pojednih portala kako „Noćni vukovi prijete funkcionerima Socijaldemokratske partije, oglasili su se iz ovog Udruženja, uz tvrdnju da je u pitanjupodmetačina, te da je fotografija koja je poslužila za vijest o takozvanim prijetnjama montaža i da na njoj nema pripadnika Noćnih vukova.

Njihovo saopštenje prenosimo u cjelini:

Obično ne reagujemo na razna prozivanja i piskaranja pojedinih medija i beznačajnih partija u Crnoj Gori, ali zbog javnosti ovog puta se moramo oglasiti.

Prvo su iz SD-a pozvali da nas zabrane, vjerovatno sve u cilju skretanja pažnje sa sebe i svojih nepočinstava.

Sada su na društvenim mrežama sa nekog lažnog profila podijelili objavu nekog moto kluba koji navodno prijeti Draginji Vuksanović, Rašku Konjeviću itd a koji nema veze sa Noćnim Vukovima Crne Gore.

Ovim putem želimo da poručimo da se Noćni Vukovi ne bave ovim stvarima, pogotovo ne političarima koji ni na koji način ne zaslužuju našu pažnju.

Ako već ne mogu da pažnju javnosti privuku svojim političkim stavovima i programima neka se ne bave moto klubovima i motociklistima.

Prostor u medijima neka zasluže svojim političkim djelovanjem a ne navodnom ugroženošću od jednog moto kluba.

Takođe ovim putem pozivamo nasležne organe da utvrde ko je ovu objavu podijelio i ko se nalazi na slici jer na njoj nema ni jednog člana Noćnih Vukova Crne Gore.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 11:43