Voz / - Srđan Boljević
14/09/2023 u 09:27 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

NVO Vozom kroz Crnu Goru: Glavni inspektor za zeljeznički saobraćaj da provjeri rad izvršene direktorice

Rezultati ŽPCG-a govore da je ovaj menadžment lošiji od prethodnog, koji je smijenjen zbog lošeg rada - navode iz NVO

Iz NVO Vozom kroz Crnu Goru uputili su apel glavnom republičkom inspektoru za zeljeznički saobraćaj da mora ozbiljno da se zainteresuje za rad izvršne direktorice ovog preduzeća. Iz ove organizacije njen rad i rad njenih saradnika ocjenjuju nezadovoljavajućim.

- Mada znamo kad ga Vi profesionalno provjerite biće daleko negativniji. Rezultati ŽPCG-a govore da je ovaj menadžment lošiji od prethodnog, koji je smijenjen zbog lošeg rada - navode iz NVO.

Menadžment ŽPCG-a demantuje naša pisanja i nema ko drugi do Vi da bolje utvrdi ko iznosi neistine i obmanjuje javnost. Vaše angažovanje tražimo i iz razloga jer samo mi kritikujemo rad menadžmenta ŽPCG-a. Niko se ne usuđuje da nam se pridruži. Čeka Vas ozbiljan posao, dodaju u saopštenju.

- Pisanje medija i NVO organizacije o željezničkom sistemu, po nama, mora ozbiljno da zainteresuje glavnog inspektora za željeznički saobraćaj - kažu iz NVO.

Očekujemo Vaše hitno angažovanje. Očekujemo i da provjerite rad Odbora direktora, posebno rad njegovog predsjednika, zaključuju u saopštenju.

 

 

 

 

               

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 18:32