Dragoslav Šćekić / - DRAGOSLAV ŠćEKIć
10/05/2023 u 10:13 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Šćekić: Radimo na unapređenju kvaliteta zdravstvene zaštite

Ponosan na to što smo kao tim uspjeli da pacijentima sa cističnom fibrozom obezbijedimo potreban lijek, što smo im vratili nadu i vjeru u život i bolje sjutra - istakao je

Jedna smo od rijetkih država koja je svakom pacijentu oboljelom od cistične fibroze omogućila liječenje najsavremenijom inovativnom terapijom Kaftrio i Kalydeco (Trikafta), istakao je ministar zdravlja Dragoslav Šćekić na svečanosti organizovanoj u čast obezbjeđivanja terapije svim pacijentima odoljelim od cistične fibroze, kojim povodom mu je i uručena zahvalnica od Udruženja za pomoć i podršku osobama sa cističnom fibrozom Crne Gore.

- Zajednička borba je uspješno završena. Ponosan na to što smo kao tim uspjeli da pacijentima sa cističnom fibrozom obezbijedimo potreban lijek, što smo im vratili nadu i vjeru u život i bolje sjutra -  istakao je ministar.

On je dodao da zahvalnica koju je večeras dobio za njega predstavlja nešto posebno.

- Jedna smo od rijetkih država koja je svakom pacijentu oboljelom od cistične fibroze omogućila liječenje najsavremenijom inovativnom terapijom Kaftrio i Kalydeco (Trikafta) - naglasio je on.

Šćekić je istakao da rade na unapređenju kvaliteta zdravstvene zaštite i stvaranju najboljih uslova za rad našim zdravstvenim radnicima i pružanju najkvalitetnije zdravstvene zaštite našim pacijentima.

- Oni su u našem fokusu -  zaključio je ministar.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 00:28