ilustracija / - SUP
14/06/2024 u 12:17 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Odbačeno svih 13 disciplinskih postupaka Jelene Perović

Pravda je spora ali dostižna, nepravda i nepravo su dobili institucionalni odgovor, saopštio je ispred sindikata Uprave i pravosuđa predsjednik Nenad Rakočević.

- Disciplinska komisija je odbacila svih 13 disciplinskih postupaka koje je direktorica Jelena Perovic pokrenula protiv zaposlenih Agencije za sprečavanje korupcije,  a na osnovu kojih je suspendovala osam službenika. Uporno insistiranje menadžmenta ASK na diskriminaciji i mobingu prema članovima sindikata kroz pokretanje besmislenih postupaka dobio je uvjek jasan odgovor od strane Sindikata uprave i pravosuđa i mene kao predsjednika- ističe se saopštenjem.

Ovim putem podsjećam javnost da sindikat predstavlja prvu liniju odbrane zaposlenih i svojih članova od ovakvih starješina organa-

 -I danas šaljemo zajedničku poruku da se ovakvo nezakonito i bahato ponašanje menadžmenta ne smije tolerisati u budućnosti i da ćemo insistirati da sve troškove i naknade zbog nezakonitih postupaka prema službenicima ASK-a budu plaćeni od strane Perović- naveo je on.

Ovim putem upozoravaju i traže da podnese ostavku ili ako neće da se okrene zakonitom postupanju i prekine sa diskriminacijom i mobingom prema članovima sindikata.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. jun 2024 12:37