Primato P / -PRIMATO P
20/08/2024 u 08:00 h
PROMOPROMO
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Svježe meso i suhomesnati proizvodi vrhunskog kvaliteta

Nasljednik tradicije Panto Marketa

Priča počinje prije više od  tri decenije, kada je nastao domaći brend Panto Market, koji je pod rukovodstvom vlasnika Panta Vučurovića postao simbol tradicije, posvećenosti i nasljeđa među ljubiteljima mesa i mesnih preradjevina.

Danas, kompanija Primato P već više od decenije ponosno nastavlja tradiciju prodaje svježeg mesa  i proizvodnju  suhomesnatih proizvoda vrhunskog kvaliteta.  S uspješnim razvojem, unaprjeđuje i širi svoje potencijale, zadržavajući jedinstvenost brenda na tržištu, smatrajući svakog kupca dijelom svoje proširene porodice.

Primato P svakodnevno vrši distribuciju, dostavljajući svježe meso i suhomesnate proizvode vrhunskog kvaliteta u preko 650 prodajnih mjesta širom Crne Gore. Ova široka mreža distribucije omogućava Primato  proizvodima da budu dostupni u maloprodajnim objektima svojih partnera, pružajući kvalitetan izbor mesa i suhomesnatih proizvoda svim kupcima, bez obzira na njihovu lokaciju.

Jedinstvenost ovih proizvoda leži u svježini i kvalitetu raznih vrsta mesa – svinjskog, prasećeg, telećeg, junećeg i jagnjećeg, koje potiče od domaćih grla, pažljivo se provjerava i plasira na tržište istog dana. To garantuje da kupci uvijek dobijaju meso i suhomesnate proizvode najvišeg kvaliteta i sigurnosti. Ostajući vjerni svojoj bogatoj tradiciji, Primato P nastavlja da zadovoljava potrebe svih svojih vjernih kupaca.

Ako i vi želite da na vašoj trpezi budu proizvodi vrhunskog kvaliteta, možete ih kupiti i u Primato Market maloprodajnim objektima, koji se nalaze na sljedećim lokacijama:

  • Market Zelenika – Aleksandrova obala 19
  • Market Spuž – Grbe bb
  • Podgorica 1 – Vasa Raičkovića 45
  • Podgorica 2 – Djoka Miraševića 15c

Vjerujući da kvalitet govori sam za sebe, Primato P nastavlja da bude sinonim za svježe i kvalitetno meso, kao i suhomesnate proizvode. Naš cilj je da zadovoljimo ukus svakog kupca, nudeći bogat asortiman jedinstvenih i kvalitetnih proizvoda.

Primato P nije samo ime, već obećanje koje nosi sa sobom decenije tradicije, predanosti i nepokolebljivog kvaliteta. U svakoj fazi proizvodnje, od izbora mesa do distribucije, naš cilj je osigurati da svaki naš proizvod odražava našu strast i posvećenost. Pozivamo vas da se i vi uvjerite u kvalitet koji nas izdvaja, jer u Primato P, meso nije samo posao – to je naša misija.

Primato P – Kvalitet u koji smo sigurni!

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
11. septembar 2024 23:00