/ up twitter ilustracija
20/10/2023 u 10:35 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

UPC ima maksimalno podršku SCO

Ima dosta prostora za napredovanje, ali ovo što radi sadašnji direktor, zajedno sa svojim menadžmentom, nešto je što me impresioniralo, saopštio je Mikurija nakon posjete Upravi prihoda i carina i graničnom prelazu Dobrakovo

Crnogorska carinska služba je ostvarila napredak kroz unapređenje sistema rada, rukovođenje, implementaciju projekata, kao i dobro osmišljenje nove organizacione strukture i sistematizaciju, ocijenio je generalni sekretar Svjetske carinske organizacije (SCO), Kunio Mikurija.

- To su rezultati koji su za veliko poštovanje i koji su me zadivili. Ima dosta prostora za napredovanje, ali ovo što radi sadašnji direktor, zajedno sa svojim menadžmentom, nešto je što me impresioniralo, a naročito kada se sagledaju svi rezultati u prethodnih godinu- saopštio je Mikurija nakon posjete Upravi prihoda i carina (UPC) i graničnom prelazu Dobrakovo.

On je, kako je saopšteno iz UPC, njenom direktoru Vladimiru Bulajiću kazao da će SCO pružiti maksimalnu podršku menadžmentu crnogorske institucije u daljem radu i nastavku procesa ka punoj profesionalizaciji.

Prilikom obilaska graničnog prelaza na granici sa Srbijom, u predstavljanju mogućnosti carinske službe učestvovali su pomoćnici direktora UPC za sektore za carinske poslove, Tatjana Vujisić, carinsku bezbjednost i kontrolu, Irena Popović i usmjeravanje i nadzor nad radom carinarnica, Jaho Demić. Prisustvovao je i visoki predstavnik SCO, Dashgin Aliyev.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 19:34