Вања Милошевић / - Принтскрин
09/08/2021 u 07:45 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Вања Милошевић: Србију очекује црногорски сој короне

Милошевић је говорио о неопходности вакцинације против корона вируса и како треба да се понашају труднице током пандемије

Познати српски гинеколог Вања Милошевић, изјавио је да Србију очекује од септембра "црнопгорски сој корона вируса", алудирајући на велики број туриста из Србије који се тренутно налази на Црногорском приморју.

Милошевић је кроз шалу рекао да сада треба очекивати "црногорски сој короне" јер се велики број туриста из Србије налази у Црној Гори и да очекује повећање заражених након њиховог повратка кући.

Милошевић је гостујући у јутрарњем програму ТВ Пинк говорио о неопходности вакцинације против корона вируса и како треба да се понашају труднице током пандемије.

- Када су труднице у питању морамо да будемо веома обазриви и све оно што је на вакцинама писало на почетку и пише и даље, да су у ризичној категорији, заједно са дјецом и особама које имају алергију или одређене синхроницитете. Такође, стоји и да у овом тренутку не могу да се вакцинишу и ја стојим иза тога. Сад ту аутоматски иде питање, да ли значи да су оне онда штетне? Не. Прије свега, тако је јер су све жене које су вакцинисане када нису знале да су трудне на крају родиле здраву дјецу. Њима се и савјетовало да задрже трудноћу и није било компликација - закључио је доктор.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
29. septembar 2024 19:32