dritan abazović / - DAN
15/09/2023 u 11:57 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Abazović obišao "Kuću meda": Pružamo punu podršku proizvodnji zdrave hrane

Da ne bude dileme, pčelarstvo nije samo proizvodnja meda, već očuvanje kompletnog ekosistema! Brendiramo Crnu Goru kao zelenu destinaciju i pružamo punu podršku proizvodnje zdrave hrane. Na pravom smo putu, poručio je premijer

Premijer Crne Gore Dritan Abazović u video objavi na društvenij mreži X, poznatijoj kao tviter, pokazao je kako izgleda pakovanje meda iz "Kuće meda" u Danilovgradu. Crna Gora ima preko 2500 vrijednih pčelara koji zajedno sa čelnim ljudima “Kuće meda” proizvode što se kaže - “lijek za sve bolesti”, kazao je Abazović.

- Ponosan na vrijedne ljude širom Crne Gore kojima smo, zajedno sa potpredsjednikom Vlade i ministrom poljoprivrede Vladimirom Jokovićem danas u Danilovgradu, iskazali poštovanje za sve aktivnosti - kazao je premijer.

On je iskazao uvjerenje da će “Crnogorski med” postati brend i brzo završiti na prestižnim tržištima, sa akcentom na Bliski Istok gdje smo već ostvarili prve kontakte.

- Da ne bude dileme, pčelarstvo nije samo proizvodnja meda, već očuvanje kompletnog ekosistema! Brendiramo Crnu Goru kao zelenu destinaciju i pružamo punu podršku proizvodnje zdrave hrane. Na pravom smo putu - poručio je premijer.

 

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 06:12