Vojska i policija u službi građana / - MUP
08/02/2024 u 17:39 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vojska i policija u službi građana

Građani će imati priliku da se upoznaju sa radom institucija sistema bezbjednosti i dobiju više informacija o školovanju, usavršavanju i mogućnostima zapošljavanja u MUP-u i Ministarstvu odbrane, navodi se u saopštenju

Povodom obilježavanja 100 dana rada 44. Vlade Crne Gore, Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) i Ministarstvo odbrane (MO) organizuju zajedničku aktivnost u petak, 9. februara 2024. godine, u Šoping centru BIG Fashion Podgorica, sa početkom u 17 časova, saopšteno je iz MUP-a.

- Građani će imati priliku da se kroz razgovor i druženje sa pripadnicima vojske i policije upoznaju sa radom institucija sistema bezbjednosti i dobiju više informacija o školovanju, usavršavanju i mogućnostima zapošljavanja u MUP-u i Ministarstvu odbrane - navodi se u saopštenju. 

Iz ova dva ministarstva pozivaju građane da dođu i provedu svoje popodne uz njih i pogledu opremu sa kojom raspolažu, a najmlađe očekuje kutak za crtanje i bojanje.

- Događaj će trajati do 19 sati. Ne propustite ni muzički performans orkestra Vojske Crne Gore - navodi se u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 02:59