Vesna Vučković / - VESNA VUčKOVIć
27/12/2023 u 10:16 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vučković povukla kandidaturu za predsjednicu Vrhovnog suda

Dodaju da uoči glasanja, sutkinja Vučković, koja je bila i jedini kandidat koji se prijavio na konkurs, trebalo je Opštoj sjednici da predstavi Program rada za predsjednika Vrhovnog suda

Vršiteljka dužnosti predsjednika Vrhovnog suda Crne Gore i sutkinja ovog suda Vesna Vučković,,povukla je svoju prijavu na konkurs koji je Sudski savjet raspisao u julu ove godine. To je saopšteno iz Vrhovnog suda.

-Vršiteljka dužnosti predsjednika Vrhovnog suda Crne Gore i sutkinja ovog suda Vesna Vučković, na Opštoj sjednici Vrhovnog suda na kojoj je trebalo ga se glasa o predlogu da ona bude predjednica Vrhovnog suda, povukla je svoju prijavu na konkurs koji je Sudski savjet raspisao u julu ove godine. Vučković je svoju odluku obrazložila stavom da je to njen lični čin - navode u saopšenju.

Dodaju da uoči glasanja, sutkinja Vučković, koja je bila i jedini kandidat koji se prijavio na konkurs, trebalo je Opštoj sjednici da predstavi  Program rada za predsjednika Vrhovnog suda.

- Podsjetimo, Vesna Vučković je početkom septembra 2021. godine, odlukom Sudskog savjeta, imenovana  za vršiteljku dužnosti predsjednika Vrhovnog suda Crne Gore do izbora novog predsjednika ovog suda - zaključuju u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 11:17