WOW Montenegro / -MTEL
15/06/2023 u 08:00 h
PROMOPROMO
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

WOW MONTENEGRO - SVE LJEPOTE CRNE GORE NA JEDNOM MJESTU

ISTRAŽI, UPOZNAJ, DOŽIVI CRNU GORU!

WOW Montenegro je prvi crnogorski TV kanal u HD i 4K rezoluciji koji pruža  turistima potpuno novu vrstu audio-vizuelnog doživljaja prirodnih ljepota Crne Gore.  

Želimo da prije svega prikažemo sve posebnosti Crne Gore kroz video forme koje "ne žure", tj. nisu opterećene trajanjem, a pružaju gledaocu mogućnost opuštanja uz predivne kadrove, muziku i zvuke prirode kroz artistički pristup. 

Projekat WOW Montenegro je plod saradnje kompanije M-tel i TV kanala WOW Montenegro koji možete pratiti putem M-tel kablovskog sistema na 25. kanalu u HD rezoluciji i na 298 kanalu u 4K rezolucij.   

Privilegija nas koji živimo na ovim prostorima je mogućnost da svakodnevno  uživamo i istražujemo ljepote naše zemlje. A da li smo ih dovoljno istražili? 

Naša misija je da vam otkrijemo sve te neistražene predjele, a da turistima budemo svojevrsni vizuelni vodič putem kojeg će se informisati i koji će sa zadovoljstvom pratiti.  

Prikazaćemo vam na najljepši način neraskidivu vezu planinskih masiva i plavetnila jadranskog mora, obale i gradove koji svjedoče istorijskim  događajima, različitim tradicijama i kulturama, spoj modernog i tradicionalnog. Dočaraćemo vam ljepotu netaknute prirode, koja zajedno sa turističkom ponudom promoviše Crnu Goru kao elitnu turističku destinaciju.  

Pratite nas i na instagram profilu: wow.montenegro

https://www.instagram.com/wow.montenegro/?hl=en

i youtube live stream kanalu: WOW Montenegro

https://www.youtube.com/channel/UCBoQNuGzRyLXFsGkwt_9CrA

Otkrili smo vam samo djelić fantastičnih prizora, čeka nas zajednički put na otkrivanju prirodnih dragulja Crne Gore.  

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
04. jul 2024 16:14